June 2, 2017

April 16, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Skriv om och om igen

February 15, 2017

Först fick jag panik. BLOGGEN ÄR BORTA! Några av de viktigaste åren i mitt liv plötsligt osynliga, alla texter, foton...Men den var inte borta, bara oåtkomlig av tekniska orsaker jag väljer att inte längre tänka på. Jag räddade materialet och bestämde mig för att börja på nytt, med hemsida och ny blogg. Och så blev det. Och så är det. Och som författare och skrivpedagog vet jag ju vad som gäller: Att skriva om och om igen.

 

  

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
© 2017 av Tove Berggren