June 2, 2017

April 16, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Kärleksbombad i Ulricehamn

March 1, 2017

JAG HAR BLIVIT KÄRLEKSBOMBAD. Inte med semlor men med muntlig respons. Nittio minuters kreativt skrivande var till ända när läraren bad klassen att börja. En efter en berättade de för mig hur de hade upplevt mitt besök och mig. Jag blev mållös och rörd. Det kändes som det regnade hjärtan i klassrummet. 
-Om du hade kommit innan nationella provet i svenska så hade min berättelse blivit helt annorlunda, sa en tjej. Mycket bättre. 
-Jag gillar inte att skriva, men du fick det att kännas lite roligare, sa en annan.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
© 2017 av Tove Berggren