June 2, 2017

April 16, 2017

Please reload

Senaste inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Utvalda inlägg

Krönikörens ord om mina ord

May 1, 2017

Varm och otroligt rörd läser jag Marita Adamssons krönika i Strömstads Tidning från hennes besök under min Kom Å Skriv-workshop. Hon förstår vad det handlar om, tänker jag. Att skälen att leka med orden är många❤️

 

"...vad en fjärdeklass förmår på några minuter, när de rätta förutsättningarna finns. Och av vad som händer med en text när en uppläsare inte slarvar utan läser - på riktigt, med känsla för orden och nyfikenhet på vad skribenten velat berätta..."

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Följ oss
Please reload

Sök efter taggar
Please reload

Arkiv
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
© 2017 av Tove Berggren